Bourgondische oven rundvleeskroket 6 x 100 gram (2031)

8,95 €

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Bourgondische rundvleeskroket oven 6 x 100 gram


Ingrediënten
24% rundvlees komt overeen met 16% gekookt rundvlees. "E"-nummers zijn door de EU goedgekeurde hulpstoffen.

water, 24% rundvlees, paneermeel (tarwebloem, volkorentarwemeel, zonnebloemolie, water, zout, gist), tarwebloem, plantaardige oliën (palm, raap, zonnebloem), roomboter (melk), aroma's (melk, tarwe, selderij), rundergelatine, lactose, zout, verdikkingsmiddel: E466, gedroogde glucosestroop, caseïnaat, suiker, invertsuikerstroop, dextrose, tarwe-eiwit, suikerstroop, kleurstof: E150c, groentepoeder (knoflook, ui, peterselie), smaakversterker: E621, kruiden en specerijen


Aanwezige allergenen

melk, lactose, gluten, tarwe, rundvlees, mais, cacao, peulvruchten, glutamaat (E620 - E625), selderij, wortel


Voedingswaarde per 100 gram
vet totaal = 16 gram
vet verzadigd = 6,6 gram
koolhydraten totaal = 18 gram
waarvan suikers = 1,4 gram
eiwit totaal = 8,5 gram
zout = 1,3 gram

energie = 1058 kJ / 254 kcal


Bereidingsadvies
Heteluchtoven:
Oven voorverwarmen op 215°C, indien mogelijk de ventilator op de hoogste stand, 0% vocht.
Leg de kroketten uit de vriezer (bij voorkeur) op een rooster.
Plaats het rooster in het midden van de oven.
Verwarm de kroketten 13-15 minuten.
Haal de kroketten uit de oven en laat ze minimaal 2 minuten rusten voor een optimaal krokant resultaat.
Afhankelijk van de oven kan de bereidingstijd variëren.

Product is niet geschikt voor frituurbereiding.