Van Dobben rundvlees bitterballen 18 x 25 gram (2010)

€ 3,50

incl. belastingen plus verzending
Op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Van Dobben rundvlees bitterballen 18 x 25 gram


De Van Dobben Rundvlees Bitterballen worden nog steeds volgens de originele Van Dobben receptuur bereid. Met een zacht vloeiende ragout, stukjes mals rundvlees en een dunne krokante korst. Nog altijd met de vertrouwd lekkere authentieke Van Dobben smaak.


Ingrediënten


water, 22% tarwebloem, 13% gekookt rundvlees, plantaardige oliën (palm, koolzaad), geconcentreerde boter (melk), ui, zout, gelatine (rund), gehydroliseerd plantaardig eiwit (soja), lupinemeel, <1% rundvleesbouillon (gistextract, geconcentreerd rund bouillon (rundvlees, water), zout, suiker, aardappel, zonnebloemolie, maltodextrine, citroensapconcentraat, groenteconcentraat (ui, wortel), zwarte peper), soja eiwit, tarwezetmeel, gistextract, <1% kruiden en specerijen, kippenei-eiwit, natuurlijk aroma, maltodextrine, plantaardige voedingsvezels, natuurlijk aroma (bevat soja), verdikkingsmiddelen (E412), sojabonen, uipoeder, emulgatoren (E451, E450), suiker, specerijextract.


Hoe bakt u de perfecte Van Dobben Bitterbal?

Frituur de bitterbal in plantaardige frituurolie bij 180°C.

Ontdooid: 3,5 min.

Bevroren: 5 min.

Wij adviseren u maximaal 10 bitterballen tegelijk te bakken. Stem het aantal bitterballen af op het vermogen en de inhoud van uw frituurpan. Bijv. max 10 bitterballen op basis van een 3-liter frituurpan. De geadviseerde maximum baktijd en temperatuur niet overschrijden.