Vriesvers De Jong - Diepvriesland is een kleine lokale onderneming gevestigd in het uiterste noorden van Friesland direct aan de waddenzee. Het werkgebied betreft de driehoek Leeuwarden - Dokkum - Harlingen inclusief Ameland.

Vriesvers De Jong onderscheidt zich van de overige aanbieders door veel producten lokaal in te kopen bij de kleinere ondernemers waarbij de hoogste kwaliteit altijd het uitgangspunt is.

Wat ook uniek is t.o.v. de overige aanbieders van diepvriesproducten aan huis is dat u bij Vriesvers De Jong lage aantallen per product kunt afnemen.

Wilt u of neemt u producten af bij De Diepvriesman... Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij kunnen het gehele assortiment van De Diepvriesman tegen dezelfde prijscondities leveren. Enkele producten van De Diepvriesman hebben wij reeds standaard in het assortiment. De overige producten zijn op bestelling leverbaar.

Mist u iets bij ons in het assortiment... Geef het aan. Wij kunnen vrijwel alles leveren op het gebied van vlees, vis en kip etc...